Ik ben Olivier.  Fotograaf, videograaf en in het algemeen maker van beelden. Stilstaand of bewegend, door lens of met potlood.

Ruim 15 jaar werk ik in opdracht als filmer, fotograaf en illustrator op uitdagende locaties. Ik heb het voorrecht gehad uiteenlopende werkervaringen op te doen. Van portret tot event, mode tot commercial en bedrijfsfilms tot videoclips. Op de grond, het water of vanuit de lucht. Mijn werk bracht mij op veel mooie bijzondere plekken; naast de Nederlandse polders en steden heb ik ook in Kenia, Brazilië, de Shetland eilanden en Bulgarije gewerkt.

Mijn liefde voor cinematografie en fotografie en mijn fascinatie voor de techniek erachter zijn mijn belangrijkste drijfveren. Nieuwe technieken toepassen en het uiterste uit je gear halen om het perfecte beeld te creëren zorgt er voor dat geen dag hetzelfde is. 

 Na jaren studio’s delen en huren, heb ik sinds 2015 mijn eigen studio. Dit jaar bouw ik een nieuwe studio in Zevenbergschen Hoek in een oude molenwoning! De ruim 80m2 studioruimte zal verdeeld worden in een audio/muziek studio en een video/fotografie deel. Zodra deze af is ben je van harte welkom om de studio en de molen te komen bewonderen en hier een lekkere bak koffie te komen drinken.

 Opdrachtgevers als Gemeente Den Haag, Stichting Deltares, Krezip, Di-rect, Douwe Bob, TNO en TWTG gingen je voor in een samenwerking. 

 Zelfstandigheid biedt ruimte om met verschillende mensen samen te werken. Sinds twee jaar werk ik ook veel vanuit UrbanTurtle, samen met Michiel van Ruitenbeek. Voor meer informatie zie urbanturtle.nl

 Neem voor vragen gerust contact met mij op. Dit kan via de contact pagina

 

Opdrachtgevers

 Weldas Europe BV

 DI-RECT

 Buitencentrum Wilhelminaoord

 Stichting Sunwiser

 Femme Tech

 Kensington

 Deltares

 Rondé

 TNO

 Exotenhof

 Haags Pop Centrum (3voor12)

 TWTG

 TechniekTalent.nu

 VHG

 Vestia Groep

 Haagse Hogeschool (PABO)

 SPT (Stichting Promotie TechniekTalent